Disclaimer & privacy

 

Website
Dit is de website van Camping Zuid Ginkel te Ede. 

Foto's en overig beeldmateriaal.
De foto?s etc. op deze site zijn eigendom van Camping Zuid Ginkel . De foto's in het fotoalbum zijn vervaardigd en in eigendom van Camping Zuid Ginkel.

Auteursrechten
Verveelvoudiging van informatie, logo's, animaties en / of foto- en beeldmateriaal met het doel deze te exploiteren of openbaar te maken is alleen toegestaan na toestemming van Camping Zuid Ginkel.

Inhoud
Hoewel de informatie op deze website met de grootste zorg is samengesteld en het onderhoud van deze website zo zorgvuldig mogelijk gebeurd kan voor de juistheid en volledigheid niet worden ingestaan.
Camping Zuid Ginkel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website noch voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen informatie.

Correspondentieadres
Wilt u contact opnemen met Camping Zuid Ginkel dan kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Privacy
Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Gegevens zullen gebruikt worden voor statistische doeleinden, om een beeld te krijgen van de bezoekers van onze website.
Derden zullen geen toegang krijgen tot uw gegevens.
Voor het maken van beeld- en videomateriaal om te gebruiken voor o.a. onze website zullen we vooraf expliciet om toestemming vragen.