Evenementen in Ede en omgeving

Liberation (Luisterkeien) route

De Liberation Route laat u beleven wat zich in 1944 en 1945 afspeelde rondom Arnhem,  Nijmegen en op de Veluwe. Op 49 locaties in de wijde omgeving liggen veldkeien, de zogenoemde luisterplekken. Op iedere luisterplek is een hoorspel te beluisteren over de indrukwekkende belevenissen van één of meerdere personen in de jaren 1944-1945.

Wildkanseltochten

Oog in oog staan met edelherten, reeën, wilde zwijnen is een bijzondere gebeurtenis. Helaas is de kans op een ontmoeting met dit wild zeer zeldzaam. In ieder geval moet men er vroeg voor uit de veren of juist tegen de schemer op pad gaan, de juiste plekjes weten en heel veel geduld hebben.

Golfen in de nabije omgeving!

                                                                                                                                                                                                        

                          

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar golfen. Wij spelen hier graag op in en willen u daarom ook graag de 2 golfbanen toelichten in de nabije omgeving.                                                     

                                                                                                               

Golfbaan Papendal in Arnhem op ca. 5 minuten afstand met de auto.

                                                                                                             

Hier vindt u de Edese Golfclub en de Pitch & Putt golfbaan.

De bijzondere 18-holes golfcourse wordt omgeven met prachtige uitzichten op bossen en weiden. Houdt u er rekening mee dat u in het bezit dient te zijn van een GVB.

De golfbaan voor Pitch & Putt bestaat uit 25 holes. Huur uw materialen (of neem ze zelf mee) en begin na een korte instructie direct! U hoeft namelijk niet te kunnen golfen om de baan op te mogen. Met z’n tweeën, met uw gezin of met vrienden: dit spel verrast u iedere keer.

Reserveren is aan te raden en kan via ons.

Kijk voor meer informatie op: https://www.papendal.nl/activiteiten-en-recreatie

Golfbaan Heelsumse Veld in Heelsum op ca. 10 minuten afstand met de auto.

Golfbaan Heelsumse Veld ligt in een prachtig gebied aan de Veluwezoom en is aangelegd op historische grond: het terrein deed in de Tweede Wereldoorlog dienst als luchtlandingsterrein tijdens Operation Market Garden. Het karakter van de baan kan het beste omschreven worden als een inland links course met relatief smalle fairways, lange holes en weinig water.

Een belangrijk uitgangspunt bij het beheer van het golfterrein is dat deze op ecologische basis plaatsvindt. Golfbaan Heelsumse Veld beschikt over drie volwaardige 9 holes lussen, die in wisselende combinaties kunnen worden gelopen.  In totaal zijn er op het complex dus 27 holes voor de golfer ter beschikking.  De driving range heeft 24 afslagplaatsen en er is een uitgebreide oefenaccommodatie. Houdt u er rekening mee dat u in het bezit dient te zijn van een GVB.

Reserveren is aan te raden en kan via ons.

Kijk voor meer informatie op: https://www.gcheelsum.nl 

  

 

 
Vooralsnog openen wij ons kampeerseizoen op 6 april! Blijf onze site en sociale kanalen in de gaten houden voor eventuele nieuwe informatie.
 
Hopelijk tot ziens!
 
 

Ons informatieboekje nu ook online te bekijken...

Klik hier om ons boekje te openen....