Informatie over uw verblijf

U heeft een kampeerplaats gereserveerd op Camping Zuid Ginkel, graag geven wij u langs deze weg enkele nuttige tips, weetjes en informatie door;

 • Onze kampeerplaatsen zijn autovrij, dit houdt in dat u na het plaatsen van uw kampeermiddel uw auto direct op het parkeerterrein bij of nabij de receptie parkeert. Dit geldt ook bij bijv. het uitladen van boodschappen o.i.d. Tijdens het plaatsen van uw kampeermiddel is het niet toegestaan om met meerdere auto’s tegelijk het kampeerveld te betreden.
 • Het is voor bezoek niet toegestaan om het terrein met de auto te betreden.
 • Voor het douchen in ons sanitairgebouw heeft u euromuntjes van € 0,50 nodig. Het is vanzelfsprekend dat u deze bij ons kunt wisselen.
 • Voor het afwassen in ons sanitairgebouw heeft u euromuntjes van € 0,20 nodig. Ook deze kunt u uiteraard bij ons wisselen.Een wisselautomaat is op ons terrein niet aanwezig!
 • Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd en zij geen overlast veroorzaken.
 • Het plaatsen van (staande) satellietschotels en antennes op de kampeerplaatsen is niet toegestaan.
 • Dagbezoek is bij ons gratis. Wanneer u om welke reden dan ook (bijv. verjaardag, Moederdag, Vaderdag o.i.d.) een groter aantal bezoekers krijgt, verzoeken wij dit vooraf te melden. In dit geval rekenen wij € 1,00 per persoon.
 • In onze receptie kunt u o.a. terecht voor de krant, beperkt assortiment boodschappen, snoep en ijsjes. Ook kunt u bij ons vers brood, broodjes, vleeswaren, kaas, melk en andere zuivelproducten bestellen. Let op!! Dit kan enkel op bestelling, op zondag kunnen wij helaas geen verse broodjes verzorgen.
 • Besproken plaatsen zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur, indien u verwacht eerder aan te komen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Het is namelijk niet altijd mogelijk de door u besproken plaats al eerder in gebruik te nemen. Wilt u, wanneer u na 20:00 uur of een dag later aankomt, ons hiervan op de hoogte stellen?
 • Op de dag van vertrek dient u voor 12.00 uur de plaats leeg en schoon achter te laten. Indien u gebruik wilt maken van de verlenging tot het einde van de vertrekdag (± 17.00 uur) dan kunt u vooraf informeren of dit op uw plaats mogelijk is. De kosten voor deze verlenging zijn € 9,00.
 • Bij annulering of vroegtijdig vertrek vindt geen restitutie van de (aan)betaling plaats. Wij adviseren u dan ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Veel plezier met de vakantievoorpret en wij wensen u alvast een fijn, zonnig en gezellig verblijf op Camping Zuid Ginkel toe!

 

Einde seizoen

Seizoen 2019 zit erop! Het was een mooi, druk en gezellig seizoen.                                                      Vanaf 1 april 2020 bent u weer van harte welkom met uw tent, caravan, camper of vouwwagen. Hopelijk tot ziens!

Ons informatieboekje nu ook online te bekijken...

Klik hier om ons boekje te openen....