Gastenboek

Bekijk en teken hier ons digitale gastenboek.

Reacties

Toevoegen Toevoegen reactie

Laatste reacties (1 tot 10 van 31):

1
2
3
4

Quote Reactie
25-09-16 19:38 Een zeer mooie camping goede en schone w.c. een geweldige omgeving de hei was zo mooi paars geweldig jammer was dat de betaalde wifi niet optimaal was verder hadden we een geweldig plekje voor herhaling vatbaar

Quote Reactie
19-09-16 21:52 Met de hemelvaart en pinksteren 2 weken op de camping geweest en daarna nog een aantal weekeinden. Mooie en nette camping en heel schoon sanitair. Gezellige camping eigenaresse. volop wandel en fietsmogelijkheden. Daarom hebben wij weer gereserveerd voor volgend jaar.

Gerard en Trudy v.d Meer

Quote Reactie
29-08-16 20:31 Een zeer goede en schone camping met zeer vriendelijke service. Relatief rustig met speelgelegenheid voor kinderen en zeer schoon was/toiletgebouw.
In de prachtige omgeving veel mogelijkheden voor fiets en wandeltochten.
Bij zonsopgang en ondergang veel wild te zien. Wij waren er 5 nachten en hebben ons er goed kunnen verpozen en vermaken. Wij waren met een camper.
Een aanrader.
Aug 2016

Nienke en JW
Quote Reactie
13-06-16 09:17 Wat hadden wij een heerlijk weekend!
De gehuurde chalet was netjes, de plek geweldig en de omgeving nog mooier. De reeën konden wij bewonderen vanaf ons terras: wat een uitzicht!
Wij komen zeker terug, bedankt voor de hartelijke gastvrijheid.

Fam. Schürmann
Quote Reactie
14-05-16 08:14 Schitterende Camping, heerlijk rustig, grote stelplaatsen en een gezellige sfeer.
Een aanrader voor iedereen!
Wij komen snel weer terug

Liebe Grüsse aus der Schweiz

Rodrigo-Luyckfasseel
Quote Reactie
01-09-15 08:41 Net terug thuis na 3 Heerlijke weken genieten van rust,fietsen en wandelen in de mooie natuur rondom de Camping,zelfs na hier voor de 3'de keer te gast te zijn geweest nog mooie onbekende plaatsjes ontdekt .Een echte aanrader voor wie van natuur en rust houd !!!Wij hebben alvast gereserveerd voor volgend jaar .Zeker te vermelden een dikke duim op voor elke medewerker op de camping

Quote Reactie
15-08-15 19:38 Genoten van het verblijf op Zuid Ginkel.
Een dikke aanrader.
Komen hier zeker eens terug.

Quote Reactie
13-06-15 15:08 Wij hebben ons plekje alvast weer gereserveerd! Het aftellen is begonnen, dus kom maar op met dat mooie weer

Quote Reactie
18-04-15 08:15 Afgelopen week deze prachtige camping bezocht, genoten van de omgeving, de mooie, ruime plaats op het terrein. Complimenten voor het schone, ruime sanitair, de prima service en de vriendelijke receptie! Complimenten, we komen zeker terug

Quote Reactie
07-04-15 22:21 Het was weer heerlijk kamperen met pasen. Het weer viel gelukkig mee, zelfs zon en lekker buitenzitten was erbij. Fijn dat er een verwarmd toiletgebouw is want dat is toch aangenaam in dit jaargetijde. Het was als vanouds weer allemaal brandschoon!
Heerlijk gewandeld en geborreld bij de opening van het seizoen. Wat er ook bij hoort is inpakken met regen, heerlijk dat kamperen. Tot volgende keer!

1
2
3
4

Heideweek 2018

Van 17 t/m 25 augustus staat de Heideweek weer gepland. Mis de leuke activiteiten niet en kom bij ons kamperen op de paarse hei! Klik hier voor meer informatie over het evenement!

Ons nieuwe informatieboekje nu ook online te bekijken...

Klik hier om ons boekje te openen....