Gastenboek

Bekijk en teken hier ons digitale gastenboek.

Reacties

Toevoegen Toevoegen reactie

Laatste reacties (1 tot 10 van 46):

1
2
3
4
5

Nico en Anna Melker
Quote Reactie
28-08-19 07:16 Dit jaar voor het eerst op deze camping. Wij zijn enthousiast! Prachtige plaatsen, gezellige mede gasten,
en prima sanitair. Toch een paar minpuntjes. Het midden in de nacht blaffen van twee honden van een huis op enige afstand en de wifi vonden wij niet echt sterk. Ook het werken met muntjes is vervelend. Een sep-key is toch veel makkelijker.
Resume: Wij komen zeker weer!

Anoniem
Quote Reactie
26-08-19 13:58 I just love it here. Peaceful, always with a warm welcome. Lovely shaded pitches, play parks for young ones to enjoy. Spotless facilities. Beautiful location. Probably should keep quiet about it..

Quote Reactie
15-08-19 10:00 Prachtige camping op de Ginkelse Heide met een uiterst vriendelijk onthaal. Wij zijn na de openingsuren aangekomen maar de wegwijzer naar onze standplaats zat samen met alle nodige documentatie in een zakje op naam aan de receptie. Zeer proper sanitair en alle voorzieningen voor Campers zijn aanwezig.
Kortom een aanrader.

Janssen
Quote Reactie
31-07-19 22:24 Komen al jaren met de acsi fijne camping mooie omgeving om te fietsen en te wandelen nu geweest buiten laag seizoen en dan is het natuurlijk “iets duurder” maar dat we €3,- per dag moeten betalen voor de hond begrijpen we nog steeds niet wat wij krijgen sanitair, plekje om te staan (slechte WiFi) wat krijgt de hond voor dat geld??

Marco
Quote Reactie
26-04-19 12:20 Een fijne camping maar jammer dat je reserveringskosten moet betalen. Dan wordt het wel erg duur voor af en toe een nachtje/weekendje.

Hoi
Quote Reactie
31-01-19 00:53 Hoi

Quote Reactie
30-11-18 13:57 Reuze gezellige camping verschillende keren te kort
bezocht. Dus maar komend jaar nog een keer genieten.

Groetjes bert en lia

Anoniem
Quote Reactie
02-09-18 12:48 Ook dit seizoen hebben wij weer tot volle tevredenheid een aantal weekeinden en weken op jullie camping doorgebracht. Dit jaar hebben wij zelfs een extra plek gereserveerd voor onze kleinzonen. En wat hebben wij genoten. En wat een gemak dat er fietsen inclusief fietsstoeltje en een kinderstoel beschikbaar waren. Marije en Miranda hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Een kleine maar voor ons uitstekende camping. Groeten Trouwels en Francine Uitvlugt

Quote Reactie
25-09-16 19:38 Een zeer mooie camping goede en schone w.c. een geweldige omgeving de hei was zo mooi paars geweldig jammer was dat de betaalde wifi niet optimaal was verder hadden we een geweldig plekje voor herhaling vatbaar

Quote Reactie
19-09-16 21:52 Met de hemelvaart en pinksteren 2 weken op de camping geweest en daarna nog een aantal weekeinden. Mooie en nette camping en heel schoon sanitair. Gezellige camping eigenaresse. volop wandel en fietsmogelijkheden. Daarom hebben wij weer gereserveerd voor volgend jaar.

Gerard en Trudy v.d Meer

1
2
3
4
5
Triangle

 

Nog 1 tent vrij tijdens de Airborne!!! Wees er snel bij!!!

Airborne 2019

AIRBORNE 2019

Door de enorme belangstelling voor de Airborne 2019, is het niet meer mogelijk om te reserveren.

            

 

 

Ons nieuwe informatieboekje nu ook online te bekijken...

Klik hier om ons boekje te openen....