Corona update - april 2021

14 april 2021

Het zijn onzekere tijden, maar met de huidige maatregelen is één ding zeker; kamperen in eigen land is mogelijk deze zomer. Dat is goed nieuws! Toch blijft u vaak met een heleboel vragen zitten, en dat snappen we. Hier vindt u alles wat je moet weten omtrent boeken tijdens corona.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten houden. Wees gerust dat de gezondheid van onze medewerkers en gasten absolute prioriteit heeft.


Onze maatregelen:

 • Wij schudden geen handen.
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in volle gezondheid zijn.
 • Op het terrein, bij de afvalcontainers en op de paden en kampeervelden is de 1,5 meter maatregel van toepassing.
 • In onze openbare ruimtes zoals de receptie, bibliotheek en toiletgebouw, wordt een mondkapje gedragen.
 • Maximaal aantal bezoekers per kampeerplek is 2 volwassenen, kinderen onder de 12 tellen niet mee.

 

FAQ

 

Wat als ik mijn geboekte periode niet kan komen doordat ik, of één van mijn reisgenoten, corona heeft gelopen of in quarantaine moet?

Dat zou heel vervelend zijn! Gelukkig zijn wij een kleine camping waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. In overleg proberen we de vakantie te verplaatsen naar een andere beschikbare periode. 

 

Wat als ik mijn vakantie wil annuleren omdat ik, of één van mijn reisgenoten, corona heeft opgelopen of in quarantaine moet?

Op dat moment gelden de algemene voorwaarden. Het is alleen mogelijk om een reis te annuleren met restitutie van het betaalde bedrag als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten. 

 

Hoe worden de maatregelen opgevolgd op de camping?

De maatregelen gelden landelijk, dus ook op ons terrein. 


Zijn er extra regels voor het toiletgebouw?

Ja. Er zijn wat extra dingetjes waar je op moet letten in het toiletgebouw. We hebben ervoor gekozen om niet te werken met pijlen en looprichtingen. Dit omdat wij van mening zijn dat u en wij met elkaar prima om kunnen gaan met de huidige omstandigheden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan willen wij vooral vragen om vriendelijk te blijven, begrip te hebben en zorg voor elkaar te dragen!

 

Maatregelen toiletgebouw:

 • Het dragen van een mondkapje is verplicht

 • Ook hier geldt 1,5 meter afstand 

 • Hoe ongezellig ook; de afwas doen we even alleen 

 • Probeer drukke douchetijden te vermijden

 • Gebruik de toiletbrilreiniger en was uw handen na elk (toilet)bezoek

 • Kinderen tot 7 jaar mogen niet zonder begeleiding in het toiletgebouw

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over boeken tijdens corona. Hopelijk zien we u komend kampeerseizoen gewoon op de camping! Heeft u toch nog een vraag? Neem dan contact op met info@zuidginkel.nl. We staan u graag te woord.