Sport & Ontspanning

Behalve het enorme aanbod aan musea, attractieparken en alle andere recreatiemogelijkheden, biedt de omgeving van Camping Zuid Ginkel u nog veel meer.

Denk hierbij aan ontspanning in de vorm van een bezoek aan Cinemec de grootste bioscoop van de Benelux, bezoek een leuke of mooie voorstelling bij theather de Reehorst of ga een gezellig avondje bowlen bij het bowling-centrum in Ede.
Voor de liefhebbers van beauty & welness kunnen in onze omgeving hun hart ophalen, op ± 20 minuten rijden zijn er maar liefst 2 sauna's waar u de hele dag kunt vertoeven (sauna de Veluwe in Lunteren en  sauna de Heuvelrug in Veenendaal).
Iets verder (± 45 minuten), maar zeker de moeite waard, ligt welnessresort de Veluwse Bron.

Eigenlijk hoeven we het niet verder voor u in te vullen, onze mooie bossen en heide zijn uitermate geschikt voor bijv. nordic walking, hardlopen, skeeleren, paardrijden en als er sneeuw ligt zelfs voor langlaufen.

Bowlen in Ede op de Veluwe
Theater de Reehorst in Ede op de Veluwe
Sauna de Veluwse Bron
Bioscoop Cinemec in Ede op de Veluwe

Komt u ook op kraambezoek?

Het voorjaar komt er weer aan en dat beketend dat er ook weer lammetjes worden geboren.

Op 3 & 4 maart bent u van harte welkom bij de kooi op de Ginkelse heide en op 10 & 11 maart bij de kooi op de Eder heide om beschuit met muisjes te komen eten.          

                             

Reserveer uw ideale plekje

Vanaf 30 maart gaat ons kampeerseizoen weer beginnen en we hebben nog mooie plekjes beschikbaar voor o.a. een seizoensplek of u kunt kiezen uit onze arrangementen. We helpen u graag bij het uitzoeken naar een mooi plekje. Ook bent u van harte welkom om zelf een kijkje te nemen op ons terrein.