Jaarplaatsen

Wie zou het niet willen....? Zo vaak als mogelijk genieten van een prachtige omgeving, de natuur en het ultieme vakantiegevoel. Dat kan, bij ons, op Camping Zuid Ginkel in Ede.

Momenteel hebben wij nog een aantal mooie kavels beschikbaar voor het plaatsen van uw eigen chalet.

Voor onze jaargasten zijn wij het gehele jaar geopend, echter permanent wonen of wonen voor langere tijd is bij ons niet toegestaan. Net als onze toeristische gasten (ons toeristisch seizoen is van ongeveer
1 april tot 1 november) komen de jaargasten voor hun rust, de ontspanning en de natuur.

Huisdieren zijn, mits aangelijnd en niet meer dan 2 per plaats, van harte welkom.

Onze jaarplaatsen zijn voor zien van elektra (16 ampère), water, gas (propaan) en aansluiting voor TV en telefoon. Internetaansluiting is mogelijk.

Voor meer informatie, de tarieven, vragen of een afspraak voor het bezichtigen van één van onze beschikbare jaarplaatsen kunt u uiteraard bij ons terecht. Ook kunnen wij u adviseren en begeleiden bij de aankoop van een eventueel chalet.

Chalet op Camping Zuid Ginkel op de Veluwe

Komt u ook op kraambezoek?

Het voorjaar komt er weer aan en dat beketend dat er ook weer lammetjes worden geboren.

Op 3 & 4 maart bent u van harte welkom bij de kooi op de Ginkelse heide en op 10 & 11 maart bij de kooi op de Eder heide om beschuit met muisjes te komen eten.          

                             

Reserveer uw ideale plekje

Vanaf 30 maart gaat ons kampeerseizoen weer beginnen en we hebben nog mooie plekjes beschikbaar voor o.a. een seizoensplek of u kunt kiezen uit onze arrangementen. We helpen u graag bij het uitzoeken naar een mooi plekje. Ook bent u van harte welkom om zelf een kijkje te nemen op ons terrein.