Te koop

Wij bemiddelen in de verkoop van o.a. onderstaande chalets. Mocht u geinteresseerd zijn in een chalet op ons terrein maar voldoen onderstaande chalet net niet aan uw wensen en/of eisen. Neem dan even contact met ons op, mogelijk beschikken wij (al) over meer of andere informatie dan op onze website staat vermeld.

Prachtig chalet (2011) op hoger gelegen plaats met mooi uitzicht!

Dit prachtige chalet (bouwjaar 2011) wordt zeer compleet en gemeubileerd te koop aangeboden. De jaarplaats waarop het chalet staat, ligt op een hoger gelegen plaats op onze camping met uitzicht op het toeristisch kampeerterrein en de speelweide .

Vraagprijs € 39.750,00      

Mooi ruim chalet op prachtige plaats

Dit mooie, ruime, praktisch ingedeelde en nog zo goed als nieuwe chalet (bouwjaar 2010) wordt compleet gemeubileerd en gestoffeerd te koop aangeboden. De jaarplaats waarop het chalet staat is ruim,  zeer zonnig en heeft een mooie tuin.
                                             

Vraagprijs € 37.500,00          
(vraagprijs is inclusief kosten jaarplaats 

Bijzonder mooi, ruim en goed onderhouden chalet op plaats met vrij uitzicht!

Dit erg mooie chalet (bouwjaar 2002) wordt gemeubileerd te koop aangeboden. De jaarplaats waarop het chalet staat ligt aan de rand van de camping met vrij uitzicht over een akker.

Vraagprijs € 49.750,00   

Plekje voor de zomer

Zoekt u nog een mooi plekje midden op de Veluwe tussen bos- en heide? Wij hebben nog mooie en ruime plekken beschikbaar.

Klik hier voor onze zomerarrangementen