Te koop

Wij bemiddelen in de verkoop van o.a. onderstaande chalets. Mocht u geinteresseerd zijn in een chalet op ons terrein maar voldoen onderstaande chalet net niet aan uw wensen en/of eisen. Neem dan even contact met ons op, mogelijk beschikken wij (al) over meer of andere informatie dan op onze website staat vermeld.

Mooi en compleet chalet op zonnige plaats!

Dit chalet (bouwjaar 1999) is zeer goed onderhouden. De ruime en zonnige tuin biedt veel privacy. De jaarplaats van dit chalet ligt vrij vooraan, aan de buitenrand van ons terrein.

 Vraagprijs € 27.000,00    

Bijzonder mooi en smaakvol chalet (2011)

Dit bijzonder mooi en smaakvol chalet bevindt zich op het zonnige middengedeelte van ons terrein. De tuin is zeer gemakkelijk in onderhoud.

Vraagprijs € 37.500,00 

Mooi chalet op zonnige plaats

Dit mooie, knusse en zeer goed onderhouden chalet (bouwjaar 2003) wordt gestoffeerd en (gedeeltelijk) gemeubileerd te koop aangeboden. Het chalet staat achterop ons terrein waar vandaan u zo het bos inloopt.

Vraagprijs € 18.000,00

Leuk chalet op gezellige plaats met veel privacy!

Dit leuke en goed onderhouden chalet (bouwjaar 2007) wordt zeer compleet gemeubileerd en gestoffeerd te koop aangeboden. De jaarplaats waarop het chalet staat ligt aan de buitenrand van onze camping.

VRAAGPRIJS € 29.500,00   

Goed onderhouden chalet met fantastisch uitzicht!

       Verkocht onder voorbehoud!

Dit goed onderhouden houten chalet (bouwjaar 1994) wordt compleet gemeubileerd te koop aangeboden. De jaarplaats waarop het chalet staat is ruim, zonnig en heeft prachtig uitzicht op de akker.                                       

Vraagprijs € 10.500,00           
 

Komt u ook op kraambezoek?

Het voorjaar komt er weer aan en dat beketend dat er ook weer lammetjes worden geboren.

Op 3 & 4 maart bent u van harte welkom bij de kooi op de Ginkelse heide en op 10 & 11 maart bij de kooi op de Eder heide om beschuit met muisjes te komen eten.          

                             

Reserveer uw ideale plekje

Vanaf 30 maart gaat ons kampeerseizoen weer beginnen en we hebben nog mooie plekjes beschikbaar voor o.a. een seizoensplek of u kunt kiezen uit onze arrangementen. We helpen u graag bij het uitzoeken naar een mooi plekje. Ook bent u van harte welkom om zelf een kijkje te nemen op ons terrein.