Voorwaarden voor het gebruik van deze website

Website
Dit is de website van Camping Zuid Ginkel te Ede.

Schermresolutie
De website is het beste te bekijken met een schermresolutie van 1024 x 768 pixels (of hoger) en wordt door alle gangbare, moderne browsers ondersteund. Regelmatig wordt de site gecontroleerd op validiteit.

Ontwerp en onderhoud website
Deze website is ontworpen door Commixx creatieve communicatie, ontwikkeld door Become-IT en wordt onderhouden door Camping Zuid Ginkel.

Foto's en overig beeldmateriaal.
De foto’s etc. op deze site zijn eigendom van Camping Zuid Ginkel . De foto's in het fotoalbum zijn vervaardigd en in eigendom van Camping Zuid Ginkel.

Auteursrechten
Verveelvoudiging van informatie, logo's, animaties en / of foto- en beeldmateriaal met het doel deze te exploiteren of openbaar te maken is alleen toegestaan na toestemming van Camping Zuid Ginkel.

Inhoud
Hoewel de informatie op deze website met de grootste zorg is samengesteld en het onderhoud van deze website zo zorgvuldig mogelijk gebeurd kan voor de juistheid en volledigheid niet worden ingestaan.
Camping Zuid Ginkel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website noch voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen informatie.

Correspondentieadres
Wilt u contact opnemen met Camping Zuid Ginkel dan kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Privacy
Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Gegevens zullen gebruikt worden voor statistische doeleinden, om een beeld te krijgen van de bezoekers van onze website.
Derden zullen geen toegang krijgen tot uw gegevens.
Voor het maken van beeld- en videomateriaal om te gebruiken voor o.a. onze website zullen we vooraf expliciet om toestemming vragen.

Komt u ook op kraambezoek?

Het voorjaar komt er weer aan en dat beketend dat er ook weer lammetjes worden geboren.

Op 3 & 4 maart bent u van harte welkom bij de kooi op de Ginkelse heide en op 10 & 11 maart bij de kooi op de Eder heide om beschuit met muisjes te komen eten.          

                             

Reserveer uw ideale plekje

Vanaf 30 maart gaat ons kampeerseizoen weer beginnen en we hebben nog mooie plekjes beschikbaar voor o.a. een seizoensplek of u kunt kiezen uit onze arrangementen. We helpen u graag bij het uitzoeken naar een mooi plekje. Ook bent u van harte welkom om zelf een kijkje te nemen op ons terrein.